Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tinik egymás közt:)

2009.08.19

Szia!!!  Itt nyugodtan "chatelhetsz"  . Ebben a menüpontban irhattok  , segíthettek , egymásnak. Bátran amit akartok. A másik menüpontban pedig én segítek nektek abban amiben csak akarjátok. Jó chatelést!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mikiegérke@freemail.hu

(Doncsii_Dragon., 2010.09.04 17:07)

heloosztok ! XD Mizujsvanitt ? :D:D

evrymail@indamail.hu

(Ewy, 2010.08.25 15:20)

Van mégegy mondanivalóm!!! :)
Van egy fiú,aki nagyon tettszik(szerelem 1. látásra),akit egy versenyen láttam meg.Szemeztük egymást,legalábbis úgy tűnt,mert sokszor néztünk egymás szemébe,és ő is zavarba volt,meg én is).
És megtaláltam őt myvipen,iwiwen,facebookon is!!!
Myvipen elkértem az msn-címét üzenetben,de még nem írt visza :(.... Ja,és én 13 éves lettem ebbbe a hónapba,ő meg majd csak novemberben lesz 13...Nem ciki? Meg nem egy városban lakunk,hanem kb. annyira távol egymástól,mint Salgótarján,és Balassagyarmat...!!! De az adatlapját ítélve kedvesnek is tűnik,nem csak kívülről :)

Még lehet hogy írok ;)

evrymail@indamail.hu

(Ewy, 2010.08.25 15:13)

Van egy fiú(az osztálytársam),aki minden lánnyal nagyon kedves,de velem különösen...(legalábbis úgy érzem)...Ő volt az óvodatársam is,és ott tettszettem neki...Nekem nagyon tettszik,de alacsonyabb nálam!!!
És a haverjai bunkók velem :S....Szóval nem tudom hogy mit tegyek... :(

renigufi@citromail.hu

(Renii , 2010.08.20 15:15)

te 11 éves lányka. :) hát hogy úgy mondjam , 11 éves vagy.:) szerintem egyenlőre örülj annak,hogy BARÁTOK vagytok. :) az néha jobb is. :) Mert ha jártok utána szakítotok .. lehet hogy barátok sem maradtok tovább. :( de a BARÁTSÁG ÖRÖKRE megmarad. :) De ha többet akarsz .. akkor kérdezz rá .. vagy csak figyeld a jeleket,hogy néz-e rád .. vagy mosolyog-e rád. :) meg hogy persze .. hülyéskedik-e veled .:) Elöbb - Utobb rájössz vagy ha nem .. akkor kérdeztess rá valakivel. :O :D Remélem segítetettem . :) Puszii. :D

renigufi@citromail.hu

(Renii , 2010.08.18 15:23)

Van egy srác aki tetszik nekem aki azt mondta rám,hogy jól fogok kinézni .. elötte meg azt mondta,hogy nem tetszem neki.! :( Akkor most ez mit jelent.? Anyum mondja,hogy a volt csajára hasonlítok valamennyire .. és nagyon megviselte a dolog .. mert nagyot csalódott a lányban.:( Azt mondta,hogy nem tetszem neki .. akkor miért néz meg mosolyog rám.? :( Most meg hogy jól fogok kinézni... :( Segítségeteket kérném.! :) Jó lenne .. ha valaki tudna segíteni mert nagyon fontos lenne nekem.! Köszönöm előre is ..! de aki segít és neki úgy jobb akkor az e-mail cimemre írjon üzenetet .. renigufi@citromail.hu ( nagyon köszönöm. ) Sziasztook.!

nincs cime

(boglurko99, 2010.08.05 18:36)

11 ves vagyok es van egy srac aki tetszik 4 eve.neki en csak barat vagyok.varjak meg vagy lepjek tovabb?

holvan mindenki?

(1lány, 2010.08.03 00:04)

miért nem ír ide senki???:O:O
ez fura.:S


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6