Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tinik egymás közt:)

2009.08.19

Szia!!!  Itt nyugodtan "chatelhetsz"  . Ebben a menüpontban irhattok  , segíthettek , egymásnak. Bátran amit akartok. A másik menüpontban pedig én segítek nektek abban amiben csak akarjátok. Jó chatelést!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

most akkor mit csináljak?

(levendula, 2012.08.31 22:25)

Van egy srác az osztályban akivel folyton szekáltuk egymást lenyalt haja volt mikiegér hangja és rózsaszin ingekbe járt a szünet alatt teljesen megváltozott. Tök cuki lett de az a baj hogy a legjobb barátnőmnek is tetszik. De a sráccal elég összemelegettünk a barátnőm meg nagyon szép és mágnesként vonza a fiukat. De nem akarom megbántani. Mit csináljak
Segítsetek!!!

dance

(egy lány, 2012.08.27 23:23)

szeretnék hiphopra járni de az anyám nem engedi. Már mindent megpróbáltam job jegy takarítás stb... De még mindig nem enged.v

segitség kövér vagyok

(ria, 2012.07.30 11:23)

14éves vagyok 6 éves korom óta vívtam de januárba az egyik edzésen eltörtem a lábam eddig nem volt bajom a fiúkkal se se a túlsujjal se a patikaall de három hónapig nem vívtam és tíz napig meg se mozdulhattam a fekvőgipsz miatt ráadásul mindenki bon bpnt meg csokit hozott eltelt 10nap levettél a felvőgipszet amikor anya jött hogy segitsen kikászálódni a kéttonányi csokipapírból ( mert naná hogy mindet megettem unalmamba ahogy ülök föl azt hittem hogy állmodom az egykor karcsú hasam hején a bazinagy zsirpárna volt elmentünk a kórházba ott megnézték a varratot (igen még varrás nyomon is van :( ) aztmonda hogy még egy hét fekvőgipsz. Hondoltam milesz a következő átgipszelésnél tekegolyónyi fenelem nem tévedtem a fenekem csak kicsit lett nagyobb de viszont a combom hanem tudom mi van azt hiszem hogy nem az én lábam levették a gipszet kiszedték a varratot. Az orvos azt mondta anyának hogy adjon nekem sok túrórudit ezekután jött a következő csapás a tokám ráadásul a szép hosszú hajam menthetetlenül összegubancolódott úgyhogy a remegő kezü anyám levágta mijen frizkót vágott nekem bubit!!! Úgy néztem ki mint egy bólinggojó parókába egy hónap telt el a balesetem óta már volt nagyon méretes úszógumim is legalább a medencébe nem kell persze már járok iskolába a mindig zajongó osztájba síri csend lett mikor meléptem és a fenekem ami nagyobb mint európa alig fért el a széken életem legmegalázóbb napja után végre jött a vacsi már a karomon is szép mennyiségü háj volt két hónap telt el a baleset óta már. úgyéreztem hogy 2tonnát is nyomok végre ünnep na levették gipszet már majdnem szétrepedt úgyhogy könnyüdolga volt a dokina
Ijen voltam: szép vékony pasimágnes népszerű csajszi
Ilyen vagyok most úszógumi narancbőr duplatoka recegő háj bubi haj
Ami jó megnőttek nagyon a melleim
Aminem minden más
Segítsetek tízszeres mennyiséget zabálok zugevő vagyok az edz ésen kiröhogtek mert gondoljatok bele régen 48 kg voltam most 64 nem birok tükörbe nézni kilóg az óriási hasam minden ruhámbó már az XL ből is segítsetek mielőtt még a mokámon is recegni fog a háj és ki hízom a szobám már az ágyba se férek el nem birom abbahagyni az evést már gurulok és nem sétálok se a diéta se a sport nem segített ja és abbahagytam a vívást és már 67 kg vagyok
KÉRLEK SEGÍTSETEK MIELŐTT MEGESZEM A HÁZOT IS

Re: segitség kövér vagyok

(Kis segitséég..., 2012.08.22 15:47)

Figyelj! Sokan vannak igy de el se hiszed mit fog tennia sport sokkal magabiztosann leszel.. ha gyorsan akarsz fogyni nem jön könnyen össze az de azért fogyni fogsz és észre se veszed már le is megy rolad 10 kg. Amit tanácsolok mondjuk fuss futópályán vagy edzőterembe vagy a környéketeken mindennap! Sokat segit és ha télleg nagyon szeretnél fogyni a futás melett is belevághatsz más sportba mondjuk kosár, úszás, tánc amit ugyérzel szivesen csinálnál és meglesz az a fogyás nem kinoz majd az éhség láz sem és jobban érzed magad hidd el rengeteget segit a sport és egyél gyümit vagy joghurtot az legyen inkább! :)))

:(

(Sophie, 2012.07.21 12:55)

Sziasztok!
16 éves vagyok a nővérem pedig 22. Az utóbbi időben nem jövünk ki túl jól!
Még szeptemberben abbahagytam a sportolást, előtte 10 évig állandóan sportoltam valamit, és feljött rám 1-2 kg, de nem több! És úgy vettem észre, hogy a szüleim ezt tragédiaként élik meg pedig meg sem látszik az az 1-2 kg! Állandóan csak azt hajtogatják, hogy mért nem megyek el futni meg mért eszek,iszok ilyet.. Nem tudom mért csinálják ezt! Nyári szünetben eldöntöttem hogy futni fogok menni annyiszor ahányszor csak lehetséges, csak azért, hogy megfeleljek nekik. És akkor itt jön képbe a nővérem. Ő az okosabb, szebb,vékonyabb, tehetségesebb..Mindenben jobb mint én. Ő most pestre jár egyetemre(mi Győrben lakunk) és amikor hétvégenként hazajön mindig ingerlékenyebb és szomorúbb leszek. És erre még anyukám is rárak egy lapáttal aki folyton hajtogatja, hogy csináljunk valamit, mondjuk menjünk el biciklizni.persze tudom, hogy ezt csak azért mondja, hogy mozogjak és ezáltal fogyjak is! Pedig én nem vagyok kövér egyáltalán!
Az egyetlen ember akiben bízhatok és aki megért, támogat, az apukám. Ő azonban rengeteget dolgozik, sokat van távol így ővele nem találkozom annyit mint anyukámmal, aki ráadásul csak 4 órában dolgozik.
Jobb szeretek egyedül lenni ha itthon vagyok, de ha elvonulok a szobámba akkor meg rögtön megkérdezik, hogy mi a baj, mért van megint rossz kedvem! De ezt mégsem mondhatom el nekik.! ÉS a legrosszabb, hogy bánatomba(vagyis monstanában mindig) eszem. Mindegy, hogy mit csak egyek! És nem tudom mit csináljak! Kérlek segítsetek!

Re: :(

(Petra, 2012.07.27 21:53)

Szia Sophie!
Anyukád csak meg akar óvni! És közhely, de hidd el, van olyan sport amit élvezetből fogsz csinálni, nem kényszerből. Csak meg kell találnod. Az evés jó dolog, de fontos a mértékletesség. Anyukád azért hajt mert, abban a korban vagy amikor ha az ember elhízik, sose adja le. És azt akarja, hogy csinos legyél. Természetesen beszélned kell erről vele. Semmi értelme a hajszolásának, ha te nem szeretnéd. A nővéred, pedig lehetne a példaképed. Próbálj meg úgy gondolni rá, hogy ő a testvérem, büszke vagyok rá! És motiváljon az, hogy te is lehetsz olyan okos, szép, vékony, tehetséges! Csak találd meg az egyéniséged, azt amit szeretsz és amiben jó vagy. Sok sikert és kitartást! :))
Apukáddal pedig tölts minél több időt :)

Re: :(

(egy szerelmes lany, 2012.07.27 22:29)

szia egy 16 eves lany vagyok. a baratom 25 eves . en nagyon szeretem ot de ugy erzem o nem szeret igazan. azt mondja ugy szeret ahogy vagyok de megis mindig sorolja mibe kene valtoznom hogy jo legyen koztunk minden. azt mondja az en erdekembe mondja.de en ugy erzem ez nem igy van. en elfogadom ugy ahogy van de o nem.
mit tegyek? valtozak meg a kedveert??
segitsetek!!!

Re: Re: :(

(Kis segitséég..., 2012.08.22 15:42)

Figyelj! Most mondhatnám halgass a szivedre de ez most nem az a szitu! Az igazi szerelmed lenne az a srác ugy fogadna el ahogy vagy mert ugy szeretne a hibáiddal együtt! Igazad van különben ne változz a kedvéért mert ha te elfogadod ugy ahogy van akkor ő is elfogadhatna! Egy fiú kedvéért ne változz meg soha! Ezt ekll betartani a szerelmi életben és hamar megtalálod az igazit de ha a fiud meg akar változtatni sajnálom.. de nem ő a te igazid! Találsz mást és mon neki ha mered hogy ha te elfogadod ugy ahogy van akkor ő miért nem fogad el téged ha ezt nem veszi komolyan hagyd ott de ha szivébe találtál ezzel érzi hogy igazad van! De ne változz meg az orrod elött van a tökéály aki ugy szeret ahogy vagy hidd el :)!

Re: :(

(Valaki, 2012.07.30 09:02)

gyúrjá vaze

Re: :(

(Kis segitséég..., 2012.08.22 15:29)

Szia! Hiszed vagy sem én pont ugyanezt éltem át. Mármint a sportal kapcsolatba és nem akarlak megijeszteni de elégé meghiztam oda a formás láb, fenék és a hasamrol ne is beszéljünk viszont elkeztem én is sportolni és hidd el ugyéreztem magam mint régen mikor sportoltam el is lehet felejteni mijen jó érzés ujra mozogni, nem vagyok olyan feszült és már kezd lemenni a felesleg jobban is érzem magam és szerintem veled is ez lesz. Nem kell nagy sportba belevágni mondjuk menj edzőterembe futni vagy spiningre táncra annyi sport van és sokkal jobban leszel. El megy a kedves az evéstől is és jobban fogod érezni magad! Ami a nővéredet illeti vagy az anyukád az lehet hogy csak te látod ugy hogy veled van problémájuk hisz a szülök elég feszültek tudnak lenni és a nővéred pedig szeret ha enm is érzed igy van és szerintem hozzá fordulj mert sokat tud segiteni vedd a bátorságot és beszélj vele meg fog érteni! remélem egy kicsit segitettem :) drukkolok neked:) !

Barátság :)

(Szomorú/ Boldogtalan :((, 2012.08.06 14:13)

sziasztok. Tudom ilíen problémája nem igazán volt senkinek, saaajnos nekem igen :( aki tud valamit segíteni irjon. Köszönöm. sokat olvastam már a barátságról, de valahogy nem tapasztaltam még meg, mivel az iskolában kevés a lány, így a fiuk uralkodnak. így kevés az alkalom a barátságra.( mármint nekem) discóba még nem járok, egyrészt mert egyedül unalmas, másrészt nem szeretem az alkoholt. sosem tudok közös témát találni senkivel sem. nemtudom miért?! általába én kezdem a beszélgetést, mindig a suliról van szó. ezt mások unják tudom. a discorol én nemtudok mit mondani. kérlek segítsetek, hogyan szerezzek barátokat? ki miröl szokott beszélgetni mással? mit csináltok ha a legjobb barátaitokkal vagytok? nekem van egy legjobb barátnöm, de már nem érzek iránta baráti kapcsolatot. hogy miért?! azt hisszük mindent tudunk egymásról, de nem igy van! sose tudunk mit csinálni, miröl beszélni, ez engem nagyon bánt és elszomorít. könnyes a szemem, nemtudom mit tegyek :( egész nap otthon vagyok, mert mindenki elutasít. hogyan kérjek új esélyt? szeretnék második esélyt . Kérek mindenkit aki tud segítsen. SOS SEGÍTSÉG!!!

Re: Barátság :)

(Kis segitséég..., 2012.08.22 15:37)

Szia! Ami a barátod illeti ha vele érzed a legjobban magad ne hagyd ott mert legalább ő ott van neked! És ami a barátkzást illeti semmi baj sokan vannak igy de te vagyolyan bátor aki ezt megosztotta velünk és tisztelem benned hogy kerülöd az alkoholt! És hidd el ez jó és akkor probáj olyanokkal barátkozni akik nem diszkoznak mondjuk sulin kivül, valahonann rengeteg ember van akivel igazábol nagyon jol kijöhetnél és probáj mást témát emliteni mondjuk divatrol, sztárokrol vicces dolgokat mondani az most nagyon bejön a bigtime rush-láz vagy one directionrol ha beszéltek sok közös témát találhatsz és rájösz hogy sokkal kedveltebb lennél anélkül hogy diszkoba járnál, berugnál és a többiről biztos halottál már történetet mért nem jó ez az életmod. remélem picit segitettem :) hajráá :)

szerelmes vagyok

(Lenke, 2012.07.30 09:04)

Sziasztok 13 vagyokNagyon tetszik egy srác de három problémám is van Egy van rajtam kívül egy csaj akinek bejön és elég "nagydumás" aki bármit eltud veled hitetniA második a hajam nagyon hosszú és nemtudom mit kedjek vele a harmadik hogy leblokkolok ha rámnézDe mindig tőlem kért ceruzát akkor mikor egymás melett ültünk (nem direkt)Táborba a fürdőbe odarohant és segitett feltenni a karszalagomMindig mellém ült mikor a mi szobánkban dekkolt és ugya ojan jégkását ittunRáadul ő tök jó egy csomó sportban én meg nem vagyok az a nagy sportoló nem vagyok könér csak egy kicsit fura hogy mindenem normális csak a combom és a felkarom vastagabbSegítsetek légyszi kösziVálasz

Re: szerelmes vagyok

(ezatuti, 2012.08.02 01:32)

Figyelj, bejössz a srácnak! Vagy ha mégsem akkor is szimpinek talál és könnyen kijönnétek. A hajad lehet hogy hosszú... nekem is az volt.. de levágattam.. ha nem akarod ezt akkor egy jo tipp hogy felfogod lofarokba minnel magasabbra (de azert ne a fejed tetejere) valamint youtubeon is van egy csomo trendi hajtipp. A blokkolasrol annyit hogy lazulj el.. annyi hogy probald ugy kezelni a fiut mint egy havert!! kerdezz tole barmit.. nem haszontalan ha elotte valamelyik haverjatol vagy valakitol erdeklotsz a hobbiairol stb.. tegyel fel kozos temat. :)) a masik kiscsajrol annyit hogy legyel oszinte!! ne legyel naiv! ne hagyd hogy barmikor is megalazzon ha esetleg probalsz kozeledni a sraccal.. ne legyen az ellenseged baratkozz ossze vele.. de ne mondd neki hogy tetszik a srac!! erd el hogy o megmondja neked hogy neki bejon ..aztan probald rola lebeszelni.. de ne ugy hogy "jaj az a fiu bunko stb" mert visszamondhatja neki!

Re: szerelmes vagyok

(Kis segitséég..., 2012.08.22 15:21)

Szia! :) elolvastam és segitenék 1 tanácsal ha megfogadod... Irtad hogy egy lány az utadba van vele ne foglalkozz egyenlőre csak ha már igazán közel kerülsz a fiuhoz... és ha nagyon zavar hogy ő minden sportba jó ami szerintem nem kéne hogy zavarjon semmi baj mert ha eddig vonzalmat mutatott neked azt jelenti hogy ugy bejösz neki ahogy vagy ha akarsz magadon változtatni csak finoman nagy változásokat ne csinájj talán ha valami sportba kezdesz az is elég mert megkönnyiti a dolgod stresz oldó és ha szereted akkor könnyen profi is lehetsz benne azaz nagyon ügyes. remélem egy ici picit könyitettem, segitettem és drukkolok neked! :)

hogy lehet valaki népszerűbb?

(Tanácstalanul, 2012.08.22 15:15)

Én azt szeretném megtudni hogy lehet valaki ismertebb, közkedveltebb anélkül hogy alkoholista vagy ribancos kinézetű szakadt szajha lenne? Mivel nálunk a menők nagyjábol ijenek. Hogy lehet fejebb lépni anélkül hogy megváltoznánk és a rossz irányba mennénk? Mi változzon 1 emberben? Csak krlek adj 1 tanácsot!

egyertelmu

(ezatuti, 2012.08.02 02:08)

Szorol szora szinte ugyanez tortent velem.Hihetetlen.. Igen.. Fiu lany baratsag..van.De csak egy ideig. O tobbet erez. Es azert nem jart azokkal a lanyokkal mert teged akar.. :) talizz vele hulyuljetek.. figyeld meg hogy nez rad! ha ugy nez rad amikozben beszelsz mintha te lennel az egyetlen csoda az eleteben( a szeme nagy es mosolyog csak is rad figyel) akkor ez LOVE...
B-nek azert ment neki mert bunko volt veled..igen velem is bunko volt egy srac es az en fiubaratom ugyanigy nekiment.. minket is csesztettek h jarjunk..igazabol ugy volt hogy o elobb mondta h tetszem neki..elutasitottam aztan lettunk baratok...de most is furcsa.. biztos meg mimdig akar,nemtudom.. de tuti hogy bejossz neki.. ne kerdezz ra.. erd el hogy o mondja el! hozd fel a temat stb. menni fog!! :)

semmi para

(ezatuti, 2012.08.02 01:59)

Banatodba sose egyel!!!! Inkabb rakj be egy porgos zenet es usd szet a kisparnadat!! Az anyukad nem azert mondja hogy biciklizz mert dagadt vagy. Te nem vagy dagadt!! mindossze annyi hogy most abbahagytad 10 ev utan a sportot es anyud meg akarja orizni az egeszseges eletmodod!! hogy kondiba legyel. A novered lehet hogy szep,vekony,okos. Es? A szuleid nem buszkebbek ra meg ha ugy is latod.. es nem szeretik jobban. Amikor anyud radszol hogy ne egyel,igyal olyat..nem azert mondja hogy "igy is kover vagy mar ,ne csinald" hanem azert mert meg akar ovni attol hogy meghizz..hiszen most hogy nem sportolsz konnyen feljonnek a plussz kilok.. mozognod kell ..napi fel ora hullahopp karikazas vagy bicikli..esetleg kocogas is eleg! Az az 1-2 kilo 1 het alatt lemegy..esetleg 2! :)

Víz,love,hit

(ezatuti, 2012.08.02 01:50)

Teso. figyelj hagyd abba!! :@@ nem teheted tonkre magad az allando zabalassal. Gondolj bele.. a sok csoki.nagyon karos.. heti 2 kocka csoki boven eleg! Arra gondolj hogy egeszsegesen taplalkozz! ne arra hogy fogyni akarsz.. ha egeszsegesen taplalkozol fogyni fogsz!! nem muszaj sportolnod.. eleg ha fel orara lemesz setalni..vagy kocogni. En ugy szoktam hogy Delelott 12 ig alszom.. ahogy felkelek egybol megiszok 2 pohar vizet(beinditja a szervezetet) aztan egesz nap csak iszom iszom es iszom a SZENSAVMENTES asvanyvizet. (a viz ehsegcsokkento es fogyaszt! mivel oldja a zsirt) aztan ha megehezem akkor eszem egy keveset. De nem zabalom magam robbanasig.. Hidd el ha sokat iszol nem leszel ehes. Ha meg nem vagy ehes ne egyel! talalj egy hobbit.. rajzol,fuzz gyongyot fess vagy jatsz szamitogepes jatekokat!.. de ki se menj a konyhaba! a narancsbort sztem el lehet tuntetni kremekkel..vagy biciklizessel,ugrazassal.. a Zumbazas az nagyon jo! csak tancolni kell de viszont kiloktol szabadulsz meg! nezz utana. es probalj ugy nezni magadra hogy hmm.. vekonyabb vagyok mint voltam 3 nappal ezelott.. igy a tudatalattid fogyasra osztonoz.Vagy.. a leges legjobb fogyokura a szerelem.. nekem bejott.. ha szerelmes vagy csak ra gondolsz..semmi masra meg hogy gyonyorunek lasson. ez is befojasol.. nekem tavaly egy szerelemtol 60 kilorol lementem 53-ra kb 2 het alatt..ehezes nelkul.. egyszeruen nem volt etvagyam..probald ki!! ;))Es nincs olyan hogy kover lany! Minden lany szep a maga modjan!!..

szerelmes vagyok

(Lenke, 2012.07.30 08:33)

Sziasztok 13 vagyok
Nagyon tetszik egy srác de három problémám is van
Egy van rajtam kívül egy csaj akinek bejön és elég "nagydumás" aki bármit eltud veled hitetni
A második a hajam nagyon hosszú és nemtudom mit kedjek vele a harmadik hogy leblokkolok ha rámnéz
De mindig tőlem kért ceruzát akkor mikor egymás melett ültünk (nem direkt)
Táborba a fürdőbe odarohant és segitett feltenni a karszalagom
Mindig mellém ült mikor a mi szobánkban dekkolt és ugya ojan jégkását ittun
Ráadul ő tök jó egy csomó sportban én meg nem vagyok az a nagy sportoló nem vagyok könér csak egy kicsit fura hogy mindenem normális csak a combom és a felkarom vastagabb
Segítsetek légyszi köszi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »