Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinek milyen haj áll jól?:D

2009.08.20

Fontos, hogy a frizuraválasztáskor gondosan odafigyeljünk arra, hogy az új haj ne csak divatos legyen, de menjen az arcunk formájához is. Most megtudhatod, neked milyen haj áll jól!

 


 

Kerek arc

Ha kerek az arcod, akkor próbáld meg elkerülni a rövid, bubi frizurákat, hiszen azok még inkább kerekítik az amúgy is kerek arcodat. Neked mindenképp a hosszabb, váll alá érő haj áll jól, lehetőleg egyenes fazonú. Ha elválasztod a hajad, akkor fél oldalra fésüld, és hagyd, hogy legalább az egyik oldalt belelógjon az arcodba, így megtöri a kerek arc formáját, kicsit hosszúkásabbnak fog hatni az arcod.

Ilyen arca van: Christina Ricci, Stella McCartney, Dawn French

 

 

Szív alakú arc

A te arcformádhoz jóval több fazon passzol, mint a többihez, így számos fazon közül válogathatsz. Neked remekül áll az egyenes frufru, és a kicsit kócos hatású haj. Ha szeretnéd hogy hajad laza és kicsit bohókás legyen, akkor szárításnál ne használj hajkefét, inkább az ujjaiddal igazgasd a tincseket!

Ilyen arca van: Kate Hudson, Sophie Dahl, Kirsten Dunst, Victoria Beckham

 


 

Szögletes arcforma

A szögletes archoz leginkább a tépett fazonú haj áll jól, mely réteges hatása miatt elvonja az arcformáról a figyelmet. A haj hosszúsága lehetőleg félhosszú legyen. A hajad két oldalt a halántéknál ritkíttasd meg, így még jobban ellensúlyozhatod a szögletes „éleket”.

Ilyen arca van: Minnie Driver, Renée Zellweger, Billie Piper, Jada Pinkett

 

 

Hosszúkás, keskeny arc

Kerüld el az egyenes hosszúságóra vágott frizurákat mert ezek méginkább nyújták az arcot, valamint kerüld a hosszú hajat. Mindenképp félhosszú vagy rövid frizurát válasz, nagyon előnyös neked a göndör haj is! A választékot mindig fél oldalra tedd, a középen elválasztott haj szintén nyújtja az arcodat!

Ilyen arca van: Liv Tyler, Jade Jagger, Jennifer Love Hewitt, Iman

 

Hosszú nyak

Kerüld a felfogott hajat, ez még inkább kiemeli a nyakadat. A legjobb, ha nyakba lógó tépett frizurát választasz, félhosszú fazont. A hullámos haj jól áll neked, így bátran kísérletezz vele!

 

Rövid nyak

A rövid nyakadhoz mindenképp rövid frizurát válassz! Ha mindenképp ragaszkodsz a hosszú hajadhoz, akkor kösd fel a hajad, hogy látszódjon a nyakad!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.