Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt a sminkeléshez találsz tippeket.

2009.10.04

Milyen kombináció a trendi?
Több designer márka választotta idén bemutatóira a fekete szemek, bézs ajkak összeállítást. A 2009-es tavaszi trend tehát a kontrasztokra épül. Hangsúlyos szemek, és az ezzel párosuló arcbőr színével megegyező ajkak. Az arcpír is se legyen erős, csak természetesen!

 

Vad szemek
Az idei tavasz nem a szabályos vonalakon alakul. Legyünk bátrak, szemünket sminkeljük szexire.  Legyen elmosódott! Húzzuk ki szemünket fekete szemceruzával (alul-felül), majd akár csak egy fülpiszkáló segítségével is, de maszatoljuk el a vonalat. Használjunk fekete szempillaspirált hozzá, de ne túl sokat.

 

Bőrszínű ajkak
Ahogy azt már említettük, az idei tavaszi szemsmink trend a kontrasztokra épül fel. Tehát hangsúlyos szemek, és bőrszín árnyalatú ajkak. Először is, radírozzuk le ajkunkat, ha szükséges. Fontos, hogy ne tépkedjük le a bőrdarabkákat! Ezután jöhet a lényeg. Tegyünk egy kis korrektort ajkunkra, majd kenjük el egyenletesen. Így megkaphatjuk azt az eredményt, hogy ajkunk színe úgymond, bőrszínt kap.


Egy kis arcpír
Mielőtt nekiállnánk arcunkkal foglalkozni, fontos, hogy az szép is legyen. Használjunk bőrradírt, az elhajt hámsejtek eltüntetésére. Az esetleges pattanásokra is figyeljünk oda. Tisztíts, tonizálj, hidratálj! A három alapszabály, a szép arcbőrért.
Tehát arcpírból csak egy keveset használjunk. Ne legyen erős szín, válasszuk a világosabb, rózsaszínes árnyalatokat.
Az apró archibák elfedésére pedig használjunk korrektort.

 

Variációk
Ám variálni is lehet. A füstös szemeket sem egyféleképpen készíthetjük el. Húzhatunk egy vékonyabb vonalat, amit enyhébben satírozunk el, de húzhatunk vastagabb körvonalakat is, és elkenhetjük erőteljesen kifelé.
Ajkunkat pedig feldobhatjuk egy kis csillogós szájfénnyel.

 

Szép arcbőr
Ahogyan azt már említettük, fontos, hogy arcbőrünk szép legyen. A kozmetikai szerek fontos dolgok, tehát szánjunk rá pénzt. Ha pedig mi már mindent megtettünk, de arcunk így sem üti meg a várt eredményt, forduljunk kozmetikushoz. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.