Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twilihgt saga- Hírek minden mennyiségben

2010.01.16

Ősszel foroghat a negyedik Alkonyat-film

Wyck Godfrey, az Alkonyat-széria egyik producere szerint ősszel szeretnék leforgatni a negyedik, Breaking Dawn (Hajnalhasadás) című Alkonyat-filmet, amelyre már Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner is leszerződött. A producer a Los Angeles Timesnak nyilatkozott, és elmondta, hogy még nagyon sok bizonytalanság van a negyedik rész körül. Jelenleg arra várnak, hogy Melissa Rosenberg elkészüljön a forgatókönyv első változatával, és csak akkor döntenek majd arról, hogy egy vagy két filmben dolgozzák fel a sorozat legvaskosabb, kb. 750 oldalas kötetét. Rendezőt is csak akkor kezdenek majd keresni, ha kezükben a könyv, de Godfrey azt már most kijelentette, hogy nagyon valószínűtlen, hogy a második részt jegyző Chris Weitz visszatérne rendezőként.

Forrás: [origo]
Robert Pattinson és Kristen Stewart a Napfogyatkozás-ban


Ha nem akarod megtudni a film sztoriját, ne olvass tovább! Godfrey beszélt a másik legnagyobb dilemmájukról is, azaz Renesmeéről, Bella és Edward félig vámpír, félig ember gyerekéről. A kislány a normálisnál sokkal gyorsabban öregszik, és az alkotók még nem találták ki, hogy ezt hogyan vigyék filmre. Godfrey szerint talán a Benjamin Button különös életé-ben használt technika segítségével, teljesen vagy részben számítógépes animációval jelenítenék meg a figurát.

A Napfogyatkozás című harmadik filmet itthon július 1-jén mutatják be.----------------------------------------------------------------------------------------------
Hoztam nektek egy Breaking Dawn-os trailert.

Twilight fan - celebek:

Kelly Clakson
http://twilight-review.com/wp-content/uploads/2009/06/3ace6_kelly-clarkson-20060707-143509.jpg - Azt nyilatkozta : "Szerintem mindenkinek van egy saját Edward Cullene ! "egy interjúban hangoztatta , majd szerenádot adott, -szó szerint - egy életnagyságú Robert Pattinson poszternek!

Paramore:
http://www.onlineseats.com/upload/concerts/3210_con_Paramore3.jpeg Nagy Twilight rajongók. Leghíresebb a Decode:

Katy Perry:
http://turbo.inquisitr.com/wp-content/2009/10/katy-perry.jpg Az elsők között látta az Újholdat. Többen megkérdezték, kivel csókolózna szívesen : - " Kristen Stewarttal " - ezt vártuk Katytől!

Taylor Swift:
http://radiofacts.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/12/taylor-swift.jpg Nagy rajongója a sorozatnak.- és nem csak Taylor Lautner miatt. Folyamatos olvasójává vált a regénynek.

Selena Gomez:
http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/01/selena-gomez-dwowp1.jpg - Nagy Robert Pattinson- fan ami nem meglepő. Viszont még mindig ott van a farkasokkal az exe , Taylor Lautner. Összehozták a hírek mostanában vele, de ö erösen cáfolta,hogy lenne köztük valami a sráccal.

Pete Wentz:
http://gossip.whyfame.com/files/2009/10/pete_wentz2.jpg - Már egy fontos tévés szereplést is képes volt lemondani , csak hogy elmehessen a Twilight premierjére!

Vanessa Hudgens :

http://z.about.com/d/top40/1/0/e/Z/vanessahudgens.jpg - A HSM sztár annyira megkedvelte a vámpír sorozatot , hogy késöb jelentkezett a Ney Moon castingjára , az egyik farkascsapattag szerepéért.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.