Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


H@j Trend!

2009.08.19

Minden nő szeretné, ha a frizurája divatos legyen, tükrözze egyéniségét, vonzóbbá tegye, emelje ki arcának vonásait. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a haj egészségét ne károsítsák a különböző praktikák. Az egészségtelen haj ugyanis megbosszúlja a rossz bánásmódot.

Divatos, mégis egyszerű frizura: nem lehetetlen. Íme a tippek, amelyek segítenek ebben.

A lófarok - ami kiment a bajból

Függetlenül attól, hogy hosszú vagy középhosszú hajjal rendelkezünk, mindannyian átestünk a „lófarok" időszakán. Egyike a legegyszerűbb és legrendezetteb frizuráknak nem is beszélve arról, hogy akkor is kiment a bajból, ha nem éppen frissen mosott a hajunk. Felviszünk egy kis zselét vagy fixálót hajunkra és máris olyan mint „új korában", ám vigyázzunk ez a trükk csak egy nap erejéig érvényes.

A természetesség mindig hódít

Habár tetszett gyerekkori frizurád, lemondtál róla gondolván, hogy már nincs összhangban a divattal. Jó hírem van számodra, mostantól büszkén hordhatod, hisz semmi sem modernebb mint a természetes frizura. Hajadat viselheted lazán összefogva a nyakadnál, vagy a fejed tetejére felkötve egy egyszerű hajgumival. Ez a frizura a szezon egyik kedvence ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető. A lófarkat hordhatod lazán összefogva vagy fonottan is, a lényeg, hogy a hajad minél természetesebbnek tűnjön.

Így csináld!!!!    : Szárítsd meg hajadat egy körkefével addig míg a rakoncátlan hajszálak teljességében kisimulnak. Fogd össze hajadat egy lófarokba a fejed tetején, majd simítsd el a kibújt hajszálakat vagy rendezd őket arcod köré.

Hullámzó, szabad hajviselet

 

Ez a típusú frizura a legmegfelelőbb a mai modern nők számára. A hajat egyszerűen kibontva lehet hagyni egy kevés hullámot biztosítva neki. Habár az igazítás kevés időt vesz igénybe, a hajápolás alapfontosságúvá válik. A hajnak tisztának, dúsnak és hidratáltnak kell lennie. A hajzselé háttérbe kerül és átveszik helyét a könnyű hajhabok. Ez a típusú frizura nagyszerűen illik az olyan független nőkhöz, akik jól akarnak kinézni de nincs idejük komplikált és merev frizurák készítésére.

Így csináld!!!!    : Szárítsd meg hajadat egy körkefe segítségével majd fújj rá egy kis fixálót vagy használj hajhabot a dús hatás érdekében.

Göndör tincsek, nőies hajviselet

A nőiességet nem felejtette el ez a szezon sem. És mi tudná jobban leírni azt, mint a göndör haj? Ez a bonyolultnak tűnő, szexi frizura igen egyszerűen elkészíthető. A göndörség a nőiességen és játékosságon kívül, amelyet kifejez, nagyszerűen megy a komoly és estélyi öltözetekhez is.

Így Csináld!!!!    :Szárítsd meg hajadat hajszárítód hideg levegőjével és egy körkefe segítségével göndörítsd be a végeket. Ezenkívül rendkívüli eredményt érhetsz el, ha hajcsavarókat és hajhabot használsz. Fürtjeid természetesek és csillogóak lesznek.

 

 

A konty is lehet divatos

Most akármilyen tendenciát választánal, egyszerűen elkészítheted otthon is. Egy alkalmi frizurának tökéletesen megfelel a konty. Igen, jól hallottad, egy egyszerű konty.

Így csináld!!!!    : Szárítsd meg hajadat több irányba. Szedd össze a tincsket kiindulva a homlokodtól és fogd össze egy kontyba egy hajgumi és pár hajcsat segítségével. Borzold össze egy keveset majd engedj ki pár tincset bretonodból és kész is van.
http://www.wigsworld.co.uk/images/moda.jpghttp://www.mindentudas.hu/i/0307/20030717hajtrend.jpghttp://www.noiportal.hu/images/cikkek/13227_hajtrend_jenniferaniston.jpg

2009 Hajtrend : Örök divat marad a tehenészlány stílus , ami mindenkinek jól áll . A befelé szárított hajvégektől lesz különleges az egész . Ráadásul a fufrut nem csak előre , de oldalra fésülve is hordhatjuk.

Elöl rövid hátul hosszú: Ez a merész frizura minden hajszínnél jól mutat. Célszerű hosszabb fufrut  vágatni. És nem muszáj nyíl egyeneset. A hajvégeket finoman betudjuk göndöríteni, és kézzel átfésülni , hogy növeljük a haj volumenét.

Az egyszerűen gyönyörű: Itt az egyszerűség a jelszó. Középen szétválasztott haj , a hajvégek finoman behullámosítva. Egy színes hajpánttal mi lehetünk a buli királynője.

Még forróbb haj

Finom jégfehér szőkeség, felpuhítva a melegebb mézarany csíkokkal, majd megtépve – igazi érzékiség.

  

 

Megbolondított barnaság

A természetesnek ható barna színt, finom szőke csíkokkal dobták fel. Ezzel idézik a nyár fülledt melegségét, a strandon töltött nap ragyogó hatását.

 

 

 

Zilált hullámok

„Amikor a strand haj találkozik a hullámokkal” – ezt a művészi leírást adták alkotói a képen látható frizurának. Az előzővel csak annyiban egyezik meg, hogy a napszítta hatást melírozással érték el. Ezután körkefe segítségével hullámosra szárították, majd a haj alsó részét feltupírozták.

 
 

 

Gyöngyöm, gyöngyöm…

Ez a szöszi frizura, mind formájában, mind színében a gyöngyöt idézi. Egyszerre hűvösen elegáns és manószerű.

 

 

Aszimmetrikus bubi

Egyre divatosabb a bubifrizura, sőt van, aki már talán kicsit unja is. Bátraknak ajánljuk ezt a színében pirospaprikát idéző aszimmetrikus bubifrizurát.

 

 

 

Fond kontyba!

Ha alkalmi frizura kell a kánikulában, akkor ezt neked találták ki. Bár nem árt előtte kipróbálnod, mert bizonyos arcformákhoz kissé szigorú viselet lehet. De mindemellett szoros és ragyogó!

 

 

 
 
 

 

 

 

Platina androgün

Férfias mégis nőies, mint ma a modellek általában úgy hordozza ezt a kettőséget ez a hajkreáció. Nem annyira új találmány, alig 5-10 évvel ezelőtt nagy divatja volt, úgy tűnik ismét előre tör…

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utópia: könnyed elegancia

Félre a minimalizmussal! Ez a jövőbe tekintő frizura egyszerre határozott vonalú és nőies. A rövid, állig érő fazon a futurisztikus design-t idézi, ám a lekerekített vonalak mégis lággyá, bájossá teszik. Színeiben a tiszta elegancia jelenik meg: hidegszőke, pasztell árnyalatok és krémszínek jellemzik ezt a hajviseletet.De-Lush: természetes bujaság

A De-Lush az életszeretetről, önmagunk elfogadásáról és a határtalan energiáról szól. Ha az önbizalmad a helyén van, akkor mutasd is meg egy olyan frizurával, amivel biztosan felhívod magadra a figyelmet! Ám ez a hajviselet nem az extravaganciával hódít, hanem lágy, könnyed, nőies vonalaival, ami mérhetetlen lazasággal párosul. Az érzéki hullámok és görbületek határozzák meg ezt a hajkoronát, színeiben pedig a meleg árnyalatok dominálnak: az arany, a barna és a rézszín keveréke.Intersexion: a nőiesség és férfiasság keveredése

Ha erős nő vagy és igazán vagány, akkor ezt a stílust neked találták ki!
Ebben a világban, ahol a férfiak érzelmesebbé, a nők pedig aktívabbá és kezdeményezőbbé válnak, megmutatkozik a nemekre jellemző tulajdonságok keveredése. Ezt az irányvonalat hivatott követni az Intersexion, ahol karizmatikus sikkel és plasztikus formákkal rajzolódik ki a határozottság és a gyengédség. A rövid hajviselet jellemzi ezt a stílust, ami azonban lehet göndör, egyenes, kerek vagy szögletes, a lényeg, hogy formázott legyen! A sötétbarna és a szőke hajszínnel egyaránt jól mutatnak ezek a frizurák!Virtual Life: kreatív valóság


A realitás és a virtuális világ keveredik ezekben a frizurákban. A fazon mellett a színeknek, az árnyalatok keverésének van igazán jelentős szerepe. Vigyél bele a valóságba jó adag fantáziát, hogy megalkothasd a saját stílusodat! A kreativitás és a szórakozás a kulcsszó ezeknél a viseleteknél, amiben dominál a színek izgalmas mixelése: például barnát kombinálj rózsavörös csíkokkal, hogy a hatás lélegzetelállító legyen!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.